Dørskilte, find det dørskilt der passer dig.
Dørskilte onlineSjove dørskilteBillige dørskilteDørskilte: materialerDørskilte til erhvervNavneskiltDørgreb

Dørskilte: forskellige materialer

Dørskilte fås i mange materialer. De mest populære beskrevet herunder. Med tiden vil vi gerne samle billeder af alle mulige dørskilte her på sider. Så har du et sjovt, flot, skørt, kreativt dørskilt, så tag et billede og send det til os på: info@doerskilte.dk.

Dørskilte emalje:

Dørskilte i emalje er retro og noget man ofte ser i ”gamle” bydele. Dørskilte i emailje er også rimeligt vejrbestandige og derfor gode udendørs. Mange steder bruges emaljeskilte også som husnumre (de blå med hvide tal er en rigtig klassiker).

Dørskilte messing:

Dørskilte i messing er mest noget man ser i opgange. Igen er de gammeldags og passer ind i klassiske opgange i ældre bygninger. Husk at messingskilte skal pudses :-)

Dørskilte porcelæn:

Porcelænsdørskilte er en klassiker. De kan bruges både ude og inde og er oftest meget kreativt malede. Oftest er porcelænsdørskilte skrevet i hånden, hvilket giver dem et ”hyggeligt” udseende.Dørskilte keramik:

Dørskilte i keramik er oftest hjemmelavede, da de er rimeligt lette at lave selv (dog kan kvaliteten så måske diskuteres :-)). Men i hvert fald er det hyggeligt med dørskilte af keramik, da de oftest er meget kreative.
Del denne side med andre på fx Facebook, Arto osv.:

Del eller bookmark
Sitemap, copyright 2023, Om Dørskilte.dk, Persondatapolitik